CYBERTURIST: Novi mediji u turizmu doc. dr. sc. Domagoja Bebića od danas u prodaji!

Komunikacijsko-informacijska revolucija koju su uveli internet i društvene platforme nepovratno je promijenila način komuniciranja i brendiranja turističkih destinacija te povećala kompetenciju turističkog tržišta. Nove komunikacijske tehnologije izbrisale su geografske i prostorne granice koje su prije određivale turistička mjesta. Agilna turistička djelatnost s naročitom pozornošću prati ključne promjene koje su se dogodile u komunikaciji korištenjem novih tehnologija. Zato komunikacijski okoliš zahtjeva nova pravila prezentacije i komunikacije turističkih destinacija, sadržaja i vrijednosti. Misija i vizija turističke destinacije mora biti usklađena s njezinim potencijalima i mogućnostima, ali isto tako ona mora prihvaćati i prilagođavati se novim promjenama u tehnološkom i komunikacijskom okruženju.


Ova stručna knjiga, temeljena na dugogodišnjem praćenju teorijskih spoznaja, konkretnih komunikacijskih iskustava doc. dr. sc. Domagoja Bebića, daje upućeni pregled ključnih elemenata kojima je potrebno ovladati prilikom upravljanja turističkom destinacijom u novom komunikacijsko- informacijskom okruženju.
Knjiga obuhvaća ove i druge teme koje su iznimno važne svakom menadžeru u turizmu, predstavnicima lokalne zajednice, djelatnicima turističkih zajednica, poduzetnicima, kao i profesionalnim djelatnicima u odnosima s javnostima, studentima i komunikacijskim stručnjacima.

Cilj je izložiti jedinstven obuhvat aktualnih trendova, mogućnosti i potreba na turističkome tržištu kroz objašnjenje ključnih komunikacijskih elemenata, populariziranih rastom i popularizacijom digitalnih platformi u kontekstu sveobuhvatnije i uspješnije promocije turističke destinacije, sadržaja ili usluge. Novi mediji i nove komunikacijske platforme u potpunosti su promijenile posao i zadaću komunikacijskih stručnjaka koji danas imaju priliku brzo i izravno doći do svojih ciljanih javnosti te prikazati poruke i vrijednosti.
Knjigu možete kupiti u online knjižari Superknjižara:  https://www.superknjizara.hr/?page=knjiga&id_knjiga=152143